Content voor Ingelogde Gebruikers

Uw bestelling

Kies één van onze genetisch aangepaste trainingssystemen op basis van uw specifieke doel en ervaringsniveau. U ontvangt uw DNA-testkit binnen 3 tot 5 werkdagen.

Speekselmonster

Volg na ontvangst van uw DNA-verzamelkit de instructies voor het verstrekken van een speekselmonster. We verzamelen uw DNA uit de wangcellen in uw speeksel. Deze cellen worden bewaard in de speciale buffer die bij uw kit wordt geleverd, zodat uw monster ons in uitstekende staat bereikt, ongeacht hoe lang het onderweg is.

Verzending

Stuur uw monster terug naar ons in dezelfde doos waarin het is aangekomen. U kunt een standaard pakketservice hiervoor gebruiken en is kosteloos voor u.

Wij analyseren uw DNA

Verwerkt door ons gecertificeerde lab

Wanneer we uw monster ontvangen, wordt het naar ons gecertificeerde Brits laboratorium gestuurd voor verwerking, wat meestal 2-3 weken duurt. In het laboratorium haalt ons team het DNA uit uw speekselmonster en analyseert het.

Ondek uw resultaten

Nadat uw DNA-analyse is voltooid, ontvangt u een e-mail melding dat uw resultaten gereed zijn. Uw DNA-analyse, gepersonaliseerd trainingsadvies en genetisch aangepaste dieetplannen worden veilig opgeslagen in uw eigen persoonlijke ledenomgeving (in het Engels).

Uw privacy is onze zorg.

We nemen de bescherming van klantgegevens uiterst serieus en maken gebruik van end-to-end AES-codering om klantgegevens in alle fasen te beschermen. Deze coderingstechnologie wordt ook gebruikt voor bijvoorbeeld online bankieren.

Ontvang uw workout en voedingsplan

Training

Op basis van uw DNA- en levensstijlgegevens geven we u een genetisch op maat gemaakt plan dat u precies vertelt wanneer en hoe u moet trainen om uw doel te bereiken.

Dieet

Uw genetische en levensstijlgegevens, in combinatie met uw doelstellingen voor de lichaamssamenstelling, stellen ons in staat om een gepersonaliseerd, veilig en uitgebalanceerd voedingsplan te maken met de optimale calorische belasting en macronutriëntenverhoudingen voor de lichaamsbouw die u wenst.

Persoonlijke ledenomgeving

Uw resultaten en aanbevelingen worden geüpload naar ons beveiligde ledengedeelte en bijgewerkt naarmate de wetenschap zich ontwikkelt. Je hebt eenvoudig toegang tot al je DNA resultaten, training en voedingsschema’s vanaf je desktop of mobiele apparaat.

Uw privacy is onze prioriteit

We nemen de bescherming van klantgegevens uiterst serieus en maken gebruik van end-to-end AES-codering om klantgegevens in alle fasen te beschermen. Deze coderingstechnologie wordt ook gebruikt voor online bankieren.

dnafitness secure data
Scroll naar boven